Antena Căutare

U Cluj a vandut deja 13.000 de bilete pentru meciul de inaugurare al Cluj Arena

Cosmin Irimies, directorul general al Universitatii Cluj, a declarat astazi ca jumatate din cele 26.000 de bilete scoase la vanzare pentru meciul amical cu rusii de la Kuban Krasnodar au fost deja epuizate.

Partida dintre "U" si formatia antrenata de Dan Petrescu si Cristi Pojar se va disputa marti, 11 octombrie, de la ora 19.00, insa evenimentul va incepe doua ore mai devreme. Meciul reprezinta inaugurarea oficiala a Cluj Arena.

"Am vandut deja aproximativ 13.000 de bilete. Exista un interes extraordinar pentru acest eveniment, asa cum ne-am asteptat. Nu va trece multa vreme pana cand vom putea anunta ca jucam cu casa inchisa", a spus Irimies.

Fanii pot sa-si procure bilete din mai multe puncte din oras, printre care cele doua mall-uri, punctele special amenajate din zona Parcului Central, Casa de Cultura a Studentilor sau Cinema Florin Piersic - Republica.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

SOC! Razvan Lucescu a dorit sa plece de la Rapid... Dinamo ar putea castiga meciul cu Vaslui la masa verde din cauza ca Marius Constantin nu a avut drept de joc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x