Antena Căutare

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În al doilea meci de play-out de sâmbătă avem în arenă liderul. Dinamo, echipa antrenată de Florin Bratu, primește, în ”Groapă”, vizita celor de la Concordia Chiajna, într-un meci care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Dinamo-Concordia va fi live video online, sâmbătă, 7 aprilie, la ora 20:45.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. ”Câinii” lui Bratone au avut evoluții inconstante în play-out. După succesul clar cu Gaz Metan, Nemec & co. au fost învinși acasă, scor 1-2, de fosta lanternă Juventus. Apoi, la Botoșani, într-o restanță din etapa a 2-a, Dinamo și-a revenit și a câștigat eroic, cu om în minus.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Și Concordia a alternat ceva în acest play-out, însă au fost egalurile cu eșecul. Trupa ”Comisarului Moldovan” a remizat cu Botoșani și Sepsi și a pierdut la Mediaș. Un nou eșec cu Dinamo ar reprezanta un posibil început de sfârșit pe prima scenă.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Vă vine sau nu să credeți, micuța Chiajna a cam dărâmat carul mare Dinamo în ultimii ani. În ”Ștefan cel Mare”, Concordia s-a impus la ultimele apariții: 0-1 în 2016 și 2-3 în 2017.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Sâmbătă, casele de pariuri o văd favorită clară pe Dinamo, cu o cotă de 1,55 (la acel 2-3 din toamna lui 2017, ”câinii” aveau 1,45). Dincolo, o victorie a Concordie ar aduce o cotă bombă de 6,75.

FC Botoșani - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE... Veste cumplită! A murit Ray Wilkins, unul dintre cei mai mari fotbaliști englezi din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x