Antena Căutare

Dinamo - Gaz Metan Severin 5-0 \ Fara emotii cu rezervele de la Dunare

Dinamo a castigat cu 5-0 in Stefan cel Mare in fata lui Gaz Metan Severin, echipa de liga a doua, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Liviu Ganea, jucatorul aflat in conflict cu conducerea clubului, a inscris o dubla, in timp ce Luchin, Tucudean si Paun au completat lista marcatorilor pentru liderul Ligii I.

Rezultatul este poate prea dur fata de cum s-a jucat, divizionara secunda jucand curajos in Groapa, unde a reusit chiar sa marcheze, in minutul 10, insa golul a fost anulat gresit pentru offside.

Vancea a ratat si el o buna ocazie, in minutul 26, cand a fost blocat de Naumovski, inainte ca Liviu Ganea sa deschida scorul cu un sut deviat (28), o reusita anuntata de alte doua sanse bune irosite de atacantul dinamovist.

Alb-rosii si-au dublat avantajul cu patru minute inainte de pauza, cand Luchin a profitat de iesirea gresita a portarului Iordan la un corner si a marcat in poarta goala.

Cu linistea oferita de rezultatul de pe tabela, „cainii au fost mult mai siguri in partea a doua. Tucudean si Paun, in doua randuri, au ratat golul trei, care va veni in cele din urma de la Liviu Ganea, in minutul 69.

Oaspetii au cazut definitiv pe final, cand au mai fost pedepsiti de doua ori, de Tucudean (73), faza la care Ganea si-a completat evolutia foarte buna cu o pasa decisiva, si Georgian Paun (83).

Sursa: antena3

Foto: Hepta

Gigi Becali: "Coman isi va lua palma inapoi de la mine, ii promit asta!"... Duckadam il ironizeaza pe Dumitriu: "Se autopropune la Steaua, ii urez la multi ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x