Antena Căutare

Dinamo si FC Vaslui au sanse minime de calificare in grupele Europa League

Dinamo a fost invinsa pe teren propriu, scor 0-2, de formatia ucraineana Metalist Harkov, in mansa tur a playoff-ului Europa League, si are nevoie de o minune in retur pentru a mai spera la califcarea in grupe. Golurile partidei au fost reusite de Xavier Cleiton si Cristaldo. Cu acelasi scor s-a impus si Inter Milano pe terenul lui FC Vaslui, prin golurile marcate de Cambiasso('23) si Palacio('73)

Incurajata de peste 20.000 de oameni, echipa lui Bonetti a primit gol inca din minutul 9, atunci cand Xavier l-a invins pe Balgradean cu o executie superba din lovitură libera.

Si in repriza secunda tot ucrainenii au facut legea pe teren si au ratat desprinderea prin Cristaldo si Sosa. Argentinianul n-a mai iertat in minutul 57 si a trimis in poarta goala din doi metri o minge servita excelent de Sosa.

Dinamo nu a reusit sa profite de eliminarea lui Fininho, din minutul 68, iar Metalist a luat o optiune serioasă pentru calificarea in grupele Europa League. Meciul retur dintre cele doua echipe va avea loc joia viitoare, in Ucraina, cu incepere de la ora 21.00.

Au evoluat echipele:

Dinamo Bucuresti: Balgradean - Luchin, Grigore, Koulibaly, Pulhac - Munteanu (Axente '78) - Matei, Issa Ba (Galchev '60), Boubacar, Alexe (Curtean '66) - Tucudean. Antrenor: Dario Bonetti.

Metalist Harkov: Goriainov - Obradovic, Gueye, Torsiglieri, Fininho - Edmar, Torres - Sosa, Cleiton Xavier (Marlos '83),Willian (Blanco '57) - Cristaldo (Rebenok '69). Antrenor: Miron Markevic.


Italienii, mult prea puternici!

Moldovenii n-au jucat slab contra formatiei italiene, dar experienta si-a spus cuvantul si formatia antrenata de Marius Sumudica mai pastreaza doar sanse teoretice de calificare in grupele Europa League.

Argentinianul Cambiasso a deschis scorul in minutul 23, dupa ce a a reluat excelent din afara careului. Pana la pauza italienii au mai avut o mare ocazie, sutul lui Palacio lovind bara portii lui Coman.

Partea a doua a fost mult mai echilibrata, cu ocazii de ambele parti, insa tot oaspetii au fost cei care au inscris. In minutul 73, pe un contraatac, Sneijder i-a pasat excelent lui Palacio, iar argentinianul, cel mai bun jucator al partidei, a marcat cu o scarita peste un Coman iesit hazardat din poarta.

Au evoluat echipele:

FC Vaslui: Coman - Milanov, Celeban (Cauê '73), Charalambou, Salagean - Antal, Varela, Sanmartean, N'Doye - Stanciu (Varga '46) - Niculae (Sburlea '61). Antrenor: Marius Sumudica

Internazionale Milano: Castellazzi - Maicon, Silvestre, Ranocchia, Zanetti - Cambiasso, Guarin, Mudingayi (Nagatomo '21) - Sneijder (Juan '82), Palacio - Milito (Coutinho '72). Antrenor: Andrea Stramaccioni

VIDEO! Ekranas - Steaua 0-2/ Ros-albastrii sunt ca si calificati in grupele Europa League... Barcelona - Real Madrid 3-2/ Catalanii se impun in prima mansa din Supercupa Spaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x