Antena Căutare

Dinamo, sanctionata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Vorskla Poltava

Comportamentul fanilor dinamovisti la meciul cu Vorskla Poltava din play-off-ul Europa League a adus sanctiuni clubului din partea Comisie pentru Control si Disciplina a UEFA. Clubul din Stefan cel Mare a primit o amenda de 25.000 de euro.

Sanctiunea din partea UEFA a venit pentru ca fanii dinamovisti au aprins torte la meciul cu ucrainenii de la Vorskla, pierdut de "caini" cu 2-3. Mai mult, suporterii au avut si ciocniri violente cu politia spre finalul meciului, fortandu-i pe politisti sa foloseasca si gaze lacrimogene.


Ce sanctiuni a primit Dinamo din partea UEFA:

1. Amendarea clubului FC Dinamo Bucuresti cu suma de 25.000 EURO.
2. FC Dinamo Bucuresti va disputa un joc cu portile inchise. Aceasta sanctiune este suspendata pe o perioada de proba de doi ani, incepand cu 23 septembrie 2011 si terminandu-se la 23 septembrie 2013.
3. Amenda sus-mentionata trebuie platita in termen de 30 de zile de la data comunicarii prezentei decizii.
Pe 20.08.2009 clubul a fost sanctionat de Comisia de Control si Disciplina sa joace doua meciuri fara spectatori. Sanctiunea a fost suspendata pentru o perioada de proba de doi ani, care a expirat pe 20.08.2011. Astfel, incidentele de la meciul cu Vorskla au adus masuri din partea UEFA impotriva dinamovistilor, iar noua sanctiune privind disputarea unei partide cu portile inchise in cupele europene va expira pe 23 septembrie 2013. Noi abateri in acest interval va aduce sanctiuni si mai mari clubului din Stefan cel Mare.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Un nou razboi psihologic? Steaua anunta ca il vrea pe Herea... Real Madrid: 95 de milioane de vizitatori pe site-ul oficial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x