Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Dinamo vrea stadion, dar Negoiţă nu plăteşte nici mărunţiş! "Câinii" n-au avut lojele deschise pentru că patronul n-a plătit 4.500 de lei

Un club cu anvergura lui Dinamo a ajuns să nu-şi permită să plătească suma de 4.500 de lei pentru a avea la dispoziţie loje într-un meci oficial din Liga I. Ionuţ Negoiţă n-a vrut să achite, iar oficialii de la Dinamo şi Gaz Metan Mediaş au stat în tribune.

Marius Bacria, reprezentantul ACSFC Dinamo, societatea controlată de Nicolae Badea, proprietara lojelor Stadionului Dinamo, a declarat, marţi, că oficialii echipei de fotbal au refuzat să plătească suma de 4.500 de lei pentru a folosirea tribunei oficiale la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

"Dacă eram de la asociaţia <salvaţi copiii şi nepăstuiţii> şi societatea domnului Negoiţă se încadra în această categorie vă spun că domnul Badea era primul care ajuta cât se putea de mult. În pofida situaţiei de insovenţă în care ne aflăm, puneam la dispoziţie spaţiile noastre, urmând să recuperăm pejudiciul prin donaţii şi sponsorizări, pentru a nu intra în conflict cu creditorii noştri. Nefiind în această categorie, nici noi de la o asociaţie umanitară, nici domnul Negoiţă nedeclarându-se nepăstuit şi defavorizat, nu am putut să punem la dispoziţie bunurile noastre în mod gratuit, pentru că intrăm în cnflict şi cu creditorii, având în vedere situaţia de insolvenţă în care ne aflăm şi nici nu este fair, că nu este declarat falit şi trebuie să-l ajutăm.

Acestea sunt bunurile noastre, investiţiile noastre şi accesul şi folosirea lor fără autorizarea proprietarului se numeşte de către codul penal tulburare de posesie. Noi am cerut pentru punerea la dispoziţie şi în folosinţa societăţii comerciale Dinamo 1948 SA pentru meciul de aseară o sumă modică, pe care din motive necunoscute cei ai domnului Negoiţă s-au împotrivit să ne-o ofere. Nu o să vă vină să credeţi dacă vă spun suma: 4.500 de lei cu tot cu TVA. Mi se pare ruşinos că s-a ajuns aici şi pentru mine inexplicabil", a declarat Bacria, conform news.ro

El afirmă că echipa de fotbal Dinamo foloseşte stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare în mod gratuit

Recomandari