Antena Căutare

Dirk Kuyt: "Arbitrul a ajutat Spania sa devina campioana mondiala"

Atacantul olandez Dirk Kuyt a pus infrangerea echipei sale in finala Cupei Mondiale pe seama deciziilor partinitoare ale arbitrului englez Howard Webb.

"Suntem nervosi pentru ca am fost foarte aproape. Arbitrul i-a ajutat mai mult pe ei si mai putin pe noi. Asta ne-a costat in final trofeul"


Webb a dat 12 cartonase galbene si unul rosu in timpul meciului, Johnny Heitinga fiind eliminat cu 11 minute inainte de finalul prelungirilor.

Antrenorul lui Kuyt, Bert van Marwijk, a declarat ca echipa sa a pierdut in fata unei formatii superioare, dar l-a criticat si el pe arbitrul intalnirii. "Nu cred ca arbitrul a controlat bine partida. Ambele echipe au faultat, nu doar Olanda. Este regretabil pentru o finala, dar echipa cea mai buna a castigat meciul. Nu sunt genul de om care sa analizez tot ce a facut un arbitru. Cred ca meciul este castigat de echipa cea mai buna, dar daca va uitati la a doua ocazie a lui Robben, arbitrul ar fi trebuit sa ii dea al doilea cartonas galben lui Puyol si sa il elimine. A fost un moment crucial pentru noi, dar asa este in sport. Cum am mai spus, Spania a fost mai buna", a declarat Van Marwijk.


Thomas Muller a castigat "Gheata de Aur"... Meci amical: Steaua - Wattens 3-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x