Antena Căutare

Doliu în lumea fotbalului! A murit Tito Vilanova

Fostul tehnician al Barcelonei a decedat, vineri, la doar 45 de ani, după o luptă dură cu cancerul la glanda parotidă. Vilanova se lupta de aproape trei ani cu nemiloasa boală

Fostul tehnician al Barcelonei a decedat, vineri, la doar 45 de ani, după o luptă dură cu cancerul la glanda parotidă. Vilanova se lupta de aproape trei ani cu nemiloasa boală

Vilanova era internat la spitalul Quiron din Barcelona, acolo unde fusese adus într-o stare foarte gravă. A fost operat de urgenţă, după mai multe complicaţii gastrice, dar organismul său nu a mai rezistat.

În noiembrie 2011, la un control medical, antrenorul a fost anunţat că i s-a depistat o tumoră canceroasă la parotidă şi a început un tratament puternic. A revenit în iarbă, pe banca Barcelonei, dar un an mai târziu, în decembrie 2012, cancerul a recidivat şi a fost obligat să reînceapă şedinţele de chimioterapie.

Şi-a continuat cariera de "principal" la formaţia spaniolă, dar pe 19 iulie 2013 clubul a anunţat că Tito Vilanova nu va mai putea duce contractul la bun sfârşit, după o nouă recidivă. S-a stabilit la New York, acolo unde a fost supus mai multor tratamente.

În ianuarie 2014, fotografiile cu Tito au şocat cu toată lumea. Vizibil slăbit, antrenorul a fost de nerecunoscut.

Vilanova a fost coleg cu COSTEL GÂLCĂ, un an, la RCD Mallorca, 1996 - 1997, în Segunda Divison, într-o trupă antrenată de Victor Munoz, adversarul Stelei în finala de la Sevilla. Pe 15 iunie 1997, cei doi reuşeau accederea în Primera Division!

Vineri, 25 aprilie 2014, după aproape trei ani în care a luptat pentru viaţa sa, a sosit vremea ultimului fluier pentru Tito Vilanova!

Candidatura pentru Euro 2020 a fost depusă! ”Tricolorii” ar putea juca pe Arena Națională la turneul final... Mesajele jucătorilor echipei FC Barcelona, în memoria lui Vilanova: "Mulţumim pentru tot ce ai dat fotbalului şi Ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x