Căutare Live

Dorin Goian a fost santajat de selectionerul Victor Piturca. Vezi ce i-a zis!

Intr-un interviu pentru Dailyrecord.co.uk, fundasul tricolor Dorin Goian dezvaluie motivul transferului sau precipitat la Spezia, echipa italiana din Serie B.

Ofertele avantajoase primite dupa ce Glasgow Rangers, la care s-a transferat anul trecut, venind de la Palermo, a fost eliminata, initial, din campionatul Scotiei, fiind primita, ulterior, in extremis, in divizia a treia, nu l-au clintit pe sucevean, care era decis sa-si ajute echipa la greu. Pentru acest fapt si-a castigat respectul fanilor, care, tot din spirit de solidaritate, umplu tribunele cu capacitatea de peste 50.000 de locuri chiar si acum, cand Glasgow evolueaza in divizia a treia.

Goian a respins, initial, si oferta celor de la Spezia. A fost, insa, fortat sa o accepte, de situatia imposibila in care l-a pus antrenorul Nationalei, Victor Piturca. Acesta l-a sunat pe Goian si i-a spus, nici mai mult, nici mai putin, ca nu il va mai selectiona niciodata, daca ramane sa evolueze in divizia a treia din Scotia. Insa, daca va accepta oferta celor de la Spezia, se va mai gandi. „Mi-a spus ca ar fi vrut sa ma selectioneze, dar ca si-ar pune presa si fanii in cap, din cauza situatiei clubului la care evoluez. Dar, daca ma transfer in Serie B, situatia se schimba si pot fi selectionat. Practic, n-am mai avut de ales”, a declarat Goian, adaugand: „Tara mea si echipa nationala inseamna totul pentru mine, reprezinta varful carierei sportive. Vreau sa am sansa de a fi implicat in efortul de a ne califica la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, ce se va desfasura in Brazilia”.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Foto: Intact Images

Irina Begu a produs cea mai mare surpriza de la US Open!... Racheta de tenis de Cartea Recordurilor, la US Open...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri