Antena Căutare

Dorinel Munteanu, dupa remiza cu Viitorul Constanta: "Putea fi 3-0 pentru Dinamo pana la faza penalty-ului"

Dorinel Munteanu a debutat cu un semiesec pe banca lui Dinamo. Formatia sa a remizat, scor 1-1, in deplasarea cu nou-promovata Viitorul Constanta, echipa care in urma cu o saptamana era spulberata, pe acelasi stadion, de Steaua cu 4-0. Chiar si asa, “Neamtul” spune ca se observa un progres in evolutia echipei sale, care putea sa conduca cu un scor confortabil pana la pauza.

"In prima repriza putea fi 2 sau 3-0 pentru noi, pana la faza penalty-ului. Am fost convins ca vom avea un meci foarte greu la Constanta. Am avut o atitudine buna, i-am felicitat pe baieti pentru felul in care au jucat. Lucrul cel mai important este sa le redau increderea jucatorilor.

Am facut niste greseli de care ne vom ocupa in aceasta saptamina. Sunt putin mahnit ca nu am marcat inca un gol sau doua, dar sper ca de la urmatoarele jocului sa ne revenim"
, a spus Dorinel Munteanu, dupa meci.

Formatia Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata sambata seara, in deplasare, cu echipa Viitorul Constanta, in etapa a XVI-a a Ligii I, prima de la numirea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnica a gruparii bucurestene. Golurile au fost marcate de Benzar '71 pentru Viitorul, respectiv Issa Ba '78 pentru Dinamo. In minutul 38, Dica a ratat un penalti.

Carl Froch si-a pastrat centura mondiala IBF la categoria supermijlocie. Britanicul l-a invins prin KO pe Yusaf Mack... Brazilia isi pastreaza titlul mondial la futsal. "Selecao" a invins Spania in finala, scor 3-2, dupa prelungir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x