Antena Căutare

Dorinel Munteanu e multumit: "Jocul imi da sperante pentru viitor"

Chiar daca a pierdut la debutul in Champions League, Dorinel Munteanu e increzator ca Otelul va reusi surprize in grupa C si spune, intr-un interviu acordat gsp, ca doar rezultatul l-a nemultumit.

- Domnule Munteanu, dezamagit ca ati pierdut la Basel?

- Sunt suparat pe rezultat, nu pe baieti. Am pierdut acest meci in urma unei pase in adancime a elvetienilor, faza la care dublajul fundasilor mei nu a functionat. Am dat foarte usor posibilitatea adversarilor sa fie periculosi din faze care nu anuntau vreun pericol iminent.

- Sunteti suparat pe Salageanu pentru faza de la penalty?

- Pe Salageanu trebuie sa-l sustinem, sa isi revina dupa acest moment neplacut. Din pacate, o greseala de plasament ne-a costat scump. Nu vreau sa vorbesc acum la cald despre greselile facute la goluri, voi discuta cu baietii, separat, zilele urmatoare.

- Au avut baietii trac la debutul in Champions League? Poate produce surprize Otelul?

- Jocul pe care l-am practicat la Basel imi da sperante pentru viitor. In mod normal, trebuia sa obtinem un rezultat de egalitate sau chiar sa castigam. La 1-1 am avut cateva contraatacuri pe care, daca reuseam sa le gestionam cum trebuie, puteam castiga in Elvetia.

Alte declaratii:

Adrian Salageanu, fundas Otelul:
"Am inceput foarte bine, am jucat curajos, ne-am creat ocazii, dar a venit acel penalty, care eu zic ca nu a fost. Suntem frustrati, insa mergem mai departe, trebuie sa ne revenim"


Liviu Antal, mijlocas Otelul:
"O infrangere amara, am pierdut un punct pe care-l meritam cu prisosinta. Pacat ca acel penalty ne-a naruit munca. Mai avem sanse, pana la final vom da totul pentru a reveni"


Sergiu Costin, fundas Otelul:
"Chiar puteam castiga lejer la Basel, dar, la acest nivel, orice greseala te costa. Imi pare rau ca nu am indraznit mai mult, elvetienii nu au o echipa de speriat"


Marius Pena, atacant Otelul:
"Am simtit o bucurie enorma sa marchez la debutul in Champions League. Cei de la Basel nu au avut cine stie ce ocazii, dar au invins. Asta e ghinion! Avem incredere ca vom reveni"


Gabriel Giurgiu, mijlocas Otelul:
"Am facut un meci de bun, am pierdut nemeritat. Putem scoate punct sau puncte din meciurile urmatoare, trebuie doar sa avem mai multa incredere in noi"

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Femeile in fotbal: Ei cu Carolyn Still, noi cu Geta Onu... Nicolita, in lotul verzilor pentru meciul cu Lorient! Vezi toate meciurile din Ligue 1 din acest week-end!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x