Antena Căutare

Dosarul Transferurilor a plecat de la o anchetă de presă a jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor!

Dosarul Transferurilor a plecat de la o anchetă de presă a jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor. ”Tun de 2 milioane de euro: Becali şi Popescu” titra Gazeta acum 6 ani.

Dosarul Transferurilor a plecat de la o anchetă de presă a jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor. Tun de 2 milioane de euro, Becali şi Popescu, titra Gazeta acum 8 ani.

Cătălin Tolontan, redactorul șef al publicației, a vorbit despre ancheta spectaculoasă, în direct, la Observator.

”Decizia de astăzi este o surpriză și pentru noi. Dar nu e o surpriză ca s-a mers până la capăt. Presa a fost mereu ironizată. Ziua de azi vine ca un fel de revanșă. Nu suntem absolut deloc bucuroși, nu asta e satisfacția. Indiferent de sentință, acest dosar a ajuns până la capăt. Într-o țară despre care mereu spunem că e sub nivelul nostru, iată că un lucru a fost dus până la capăt, început de jurnaliști, pentru că a fost un dosar creat de un ziar”, a spus Tolontan.

Vezi declarațiile complete în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Abia acum apar urmările în "Dosarul Transferurilor"! Decizia magistraţilor care va provoca un nou cutremur!... Laurenţiu Reghecampf după condamnarea lui Mihai Stoica: "Cu lacrimi in ochi, i-am promis ceva fratelui meu mai mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x