Dragomir nici nu se gandeste la autosuspendare: "Numai tampitii fac asta"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu intentioneaza sa se autosuspende din functie pentru ca a fost pus sub invinuire de procurorii DNA in dosarul excluderii Universitatii Craiova, declarand ca "numai tampitii gandesc asa".

Intrebat daca intentioneaza sa se autosuspende din functie pe perioada cercetarilor DNA, Dragomir a raspuns: "Numai tampitii gandesc asta. Si sunt cativa tampiti care gandesc asa".

Prezent la noul sau restaurant pe care urmeaza sa il deschida, Dragomir a afirmat ca a primit de la procurorii anticoruptie "un material", iar dupa ce il va studia va reveni la DNA pentru a raspunde la intrebari. "Am fost chemat la DNA, procurorii mi-au aratat un material, mi l-au dat sa il studiez, iar peste cateva zile vin din nou cu avocatii ca sa raspund intrebarilor. Ei au fost civilizati, cu mine s-au purtat de fiecare data frumos. Sunt invinuit, da, la fel ca toti ceilalti membri ai Comitetului Executiv, pentru ca a fost un vot democratic avand la baza un raport, o propunere a Comisiei Juridice a FRF. Eu eram pregatit si azi sa vorbesc cu procurorii. Ce, e prima data cand vin la DNA? Eu am stat mai mult pe la DNA decat pe la firmele lui fi-miu. Eu m-am obisnuit, mai ales ca ma stiu nevinovat", a spus oficialul LPF.

Dumitru Dragomir a explicat ca Liga Profesionista de Fotbal nu este implicata in dosarul excluderii Universitatea Craiova chiar daca a fost citata de DNA. "LPF nu are absolut nicio implicare, eu ca membru al Comitetului Executiv sunt implicat in aceasta problema. Azi insa si LPF a fost citata si am dat delegatie, s-a dus un colectiv de juristi si Valentin Alexandru, carora cred ca le-a fost prezentat materialul. Atat si nimic mai mult", a declarat Dragomir.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri