Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Primele imagini cu accidentul de elicopter în care a murit Kobe Bryant! Fiica baschetbalistului, de 13 ani, se afla la bord

Kobe Bryant, unul dintre cei mai influenți baschetbaliști ai tuturor timpurilor a murit duminică, într-un cumplit accident de elicopter. Sportivul american avea 41 de ani și, potrivit TMZ, toți cei aflați la bord au pierit în urma prăbușirii. Printre ei și fiica sa de 13 ani, Gianna.

Kobe Bryant și fiica sa, Gianna

TMZ

UPDATE. TMZ confirmă că printre cei care se aflau la bordul elicopterului s-a numărat și fiica cea mare a lui Kobe Bryant, Gianna, de doar 13 ani. Aceștia s-ar fi îndreptat spre Mamba Academy, echipa de junioare la care evolua Gianna și care era antrenată de Kobe.

Kobe s-ar fi aflat alături de alte patru persoane, inclusiv pilotul, când, din motive necunoscute încă, elicopterul său privat s-a prăbușit. Nu ar exista supraviețuitori. Conform TMZ, soția sa, Vanessa Bryant, nu se afla la bord.

(*Primele imagini de la locul accidentului în care a murit Kobe Bryant; Foto: Profimedia)

Accidentul de elicopter în care a murit Kobe Bryant a fost urmat de un incendiu

Elicopterul în care se afla baschetbalistul s-ar fi prăbuşit la scurt timp de la decolare, iar în zona în care s-a petrecut tragedia condiţiile meteo nu erau prielnice zborului. Aparatul de zbor s-a lovit de un deal din zona Calabasas și a exlopdat.

Cine a fost Kobe Bryant

Kobe Bean Bryant (n. 23 august 1978, Philadelphia, Pennsylvania) a fost baschetbalist din SUA. A fost născut în Philadelphia. Din 1996, a jucat la echipa Los Angeles Lakers, unde l-a avut ca coechipier pe Shaquille O'Neal o perioadă când au câștigat trei campionate din National Basketball Association la rând (2000 - 2002).

Ulterior, el a rămas cel mai valoros jucător la Lakers. Kobe Bryant a mai câștigat 2 campionate NBA în anii 2009 și 2010, alături de Pau Gasol, Andrew Bynum, Ron Artest, dar în aceste ultime 2 campionate el a fost liderul celor de la Lakers.

Pe 14 decembrie 2014, Bryant a devenit al treilea cel mai bun marcator din NBA, depășindu-l pe Michael Jordan (32.292) într-un meci contra celor de la Minnesota, câștigat cu 100–94.