Antena Căutare

Drogba si Lampard ar putea parasi Chelsea in ianuarie

Ivorianul e tentat de o oferta incredibila din China, in timp ce englezul e nemultumit de statutul de rezerva.

Chelsea s-ar putea desparti la inceputul anului de doi dintre jucatorii care au marcat decisiv istoria clubului in ultimii 10 ani.

Primul este Didier Drogba, cel care nu a dorit prelungirea contractului scadent in vara lui 2012. Ivorianul a primit o oferta foarte avantajoasa din partea clubului chinez Dalian Aerbin: 200 000 de lire pe saptamana, contractul urmand a se desfasura pe o perioada de doi ani. Daca Chelsea nu ii va da voie sa plece in iarna, in vara atacantul ar putea pleca gratis.

Al doilea este Frank Lampard, mijlocasul fiind nemultumit ca Andre Villas Boas nu l-a titularizat in meciurile cu Valencia si Manchester City. Impresarul englezului chiar a discutat cu directorul executiv al clubului, dorind sa clarifice statutul jucatorului sau.

In replica, portughezul de pe banca albastrilor a declarat ca toti fotbalistii merita o sansa: "Lampard si Terry fac parte din istoria acestui club dar trebuie sa inteleaga ca nu doar ei isi doresc un post de titular. Toti fotbalistii trebuie tratati la fel."

Mos Craciun nu vine la Manchester United anul acesta... Germania se va pregati in Sardinia pentru Euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x