Antena Căutare

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Campioana României luptă cu surpriza anului din Europa

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Campioana României, CFR Cluj, e mare favorită la calificarea în grupele Europa League. Echipa din Gruia are o dublă, teoretic, ușoară, contra campioanei Luxemburgului, F91 Dudelange.

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Campioana României, CFR Cluj, e mare favorită la calificarea în grupele Europa League. Echipa din Gruia are o dublă, teoretic, ușoară, contra campioanei Luxemburgului, F91 Dudelange. Azi, de la ora 21:00, CFR joacă turul play-off-ului, pe Stade Josy Barthel, stadionul național din Luxemburg, cu o capacitate de 8,100 de locuri.

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Specialiștii consideră că CFR Cluj e ultra-favorită la calificare, însă ”victimele” făcute de Dudelange în acest sezon al cupelor europene trezește ceva temeri în sânul feroviarilor. Dudelange a început sezonul european în Champions League, acolo unde au fost eliminați greu de revelația din Ligă, MOL Vidi: 1-1 și 1-2. Apoi, în Europa League, Dudelange a trecut de Drita (Kosovo), iar apoi a detonat bomba: eliminarea puternicei Legia Varșovia.

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Dudelange a eliminat Legia cu ajutorul manșei tur. În Polonia, Dudelange a profitat de un om în plus și a învins cu 2-1. Apoi, în retur, luxemburghezii au suferit, însă au scos un 2-2 de calificare.

F91 Dudelange, campioana sezonului trecut din Luxemburg, are un lot cotat la 3,9 milioane de Euro, adică undeva sub valoarea lui Țucudean și Manea de la CFR Cluj. În mod normal, CFR Cluj, echipă cotată la 23 de milioane de Euro de Transfermarkt, nu ar trebuie să întâmpine probleme cu Dudelange. Milan Bisevac e cel mai scump jucător de la Dudelange: 250,000 de Euro cotă

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! În ceea ce o privește, CFR Cluj a retrogradat din Liga Campionilor într-un tur 3 preliminar Europa League extrem de lejer. Ardelenii lui Toni Conceicao au trecut cu 7-0 la general de modesta Alashkert (2-0 și 5-0).

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Cotele la casele de pariuri au evoluții interesante la acest meci. De la 1,65, cota românilor au ajuns la 1,95-2,00. De cealaltă parte, de la 5,75, cota gazdelor a ajuns la 4.20. Remiza e văzută cu 3,30.

CFR Cluj e favorită la calificarea în grupe. Aici, bookmakerii văd 1,20 pentru români, în comparație cu 4,50 pentru Dudelange.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Dudelange - CFR Cluj:

Dudelange XI: Joubert - Jordanov, Malget, Prempeh, El Hriti – Dominik Stolz, Marc-André Kruska, Cruz – Turpel, Bisevac

CFR Cluj XI: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Males, Culio - Mailat, Țucudean, Omrani

Partida Dudelange – CFR Cluj, din play-off-ul Europa League va fi condusă de o brigadă din Suedia. La centru va fi Andreas Ekberg. Acesta va fi ajutat de Mehmet Culum şi Ştefan Hallberg, iar arbitrul de rezervă va fi Kristoffer Karlsson.

Gata, s-a terminat. Prietenii lui Michael Schumacher au făcut anunțul: „Din păcate, fanii nu-l vor mai vedea niciodată”... Cotidianul de casă al celor de la Real Madrid anunță bomba anului: starul lui PSG, la campioana Europei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x