Antena Căutare

Cotidianul de casă al celor de la Real Madrid anunță bomba anului: starul lui PSG, la campioana Europei!

Real a fost echipa lovită cel mai crunt de campania de transferuri din această vară. Campioana Europei l-a pierdut pe Ronaldo, ajuns la Juventus, iar pe Bernabeu nu a ajuns niciun jucător important. Galacticii ar putea da lovitura pe ultima sută de metri printr-o adevărată bombă: Kylian Mbappe

Real Madrid a fost echipa lovită cel mai crunt de campania de transferuri din această vară. Campioana Europei și-a pierdut Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, ajuns la Juventus, iar pe Bernabeu nu a ajuns niciun jucător important. Galacticii ar putea da lovitura pe ultima sută de metri printr-o adevărată bombă: Kylian Mbappe.

AS, cotidianul de casă al Realului, scrie azi, pe prima pagină, că Mbappe (19 ani), cel mai bun tânăr fotbalist de la recent încheiatul Campionat Mondial din Rusia, poate ajunge la echipa lui Julen Lopetegui pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

PSG se luptă pentru a respecta regula fair-play-ului financiar impusă de UEFA și ar fi în imposibilitatea achitării banilor pentru transferul lui Mbappe de la Monaco, informează presa din Spania.

Mbappe a fost împrumutat sezonul trecut de la Monaco la paris printr-o inginerie financiară care a permis transferul. Acum, campioana Franței ar trebui să achite suma de 180 de milioane de euro pentru a-l transfera definitiv, data scadentă fiind 27 august. Achitarea acestei clauze ar încălca fair-play-ul financiar și ar atrage sancțiuni dure asupra clubului parizian.

Cum UEFA ar putea să le interzică celor de la PSG achiziționarea de jucători, Real Madrid ar putea profita și ar intra într-o negociere cu Monaco pentru un eventual transfer al lui Mbappe pe Bernabeu. Acesta a fost împrumutat în 2017 de la Monaco, dar cu opțiune de cumpărare în această vară, de 180 de milioane de euro.

Mbappe la Real nu e un subiect nou. Pe 4 iulie, jurnalistul francez Baptiste Ripart a anunțat pe pagina personală de Twitter că echipa de pe Santiago Bernabeu s-a înțeles cu PSG pentru Kylian Mbappe, iar prețul era unul amețitor. Campioana Europei urma să achite 272 de milioane de euro, în 4 tranșe, pentru superstarul Mondialului din Rusia. Campioana Franței ar fi fost nevoită să renunțe la atacantul de 19 ani din cauza problemelor cu fair-play-ul financiar.

Dudelange - CFR Cluj, play-off Europa League! Campioana României luptă cu surpriza anului din Europa... Scandal monstru la CSA Steaua! Florin Talpan recunoaște că a fost agresat fizic și cere demisia legendei Marius Lăcătuș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x