Antena Căutare

Dumitru Dragomir socheaza: "Furi sub 10.000 de euro-esti arestat, 3 milioane-esti businessman"

Dumitru Dragomir e deranjat de atentia pe care DNA-ul o acorda fotbalului. Presedintele LPF spune ca autoritatile abordeaza exagerat cazuri de genul arestarea lui Vasile Avram, in timp ce in alte domenii sunt probleme mult mai mari.

"Asta e fotbal, doar un sport. Dar este de notorietate si se arunca toata lumea pe el, presa, DIICOT-ul, DNA-ul... si tara e furata de altii cu miliardele. Aici cine fura sub 10.000 de euro e arestat, cine fura peste 3 milioane nu e arestat, ala e businessman.

Stai cu unul la masa si ceri sarea si piperul... si ii spui "Bai, sa-mi aduci alt piper ca asta nu e bun" si gata, te aresteaza. In tara asta ne pricepem toti la toate, dar nu facem nimic bun. Iar cand face cineva ceva bun e arestat, asta este", a spus Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF e "fascinat" de atacurile lui Adrian Mititelu la adresa conducatorilor din fotbalul romanesc:
"L-am vazut aseara pe Mititelu la televizor ce tampenii vorbea. Ma gandesc, chiar avem o tara de idioti si de nebuni? "De ce ai luat bani in fals, 1,7 milioane de euro de la Liga? De ce cand Liga ti-a dat banii de salarii nu ai dat salariile la oameni? Care e explicatia?" Asta trebuie intrebat. Oricum, cum termina Garda Financiara controlul noi il dam in judecata pe Adrian Mititelu pentru fals si recuperarea acelor bani".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Craciunescu se ia de Iuliu Muresan: „Chiar a luat-o pe camp in halul asta?”... Deaconu, Marius Avram si viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, au fost audiati de DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x