Antena Căutare

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Campioana en-titre a Ligii 1, CFR Cluj, caută să-și refacă moralul rănit de semi-eșecul cu Botoșani și eșecul cu Malmo FF contra celor de la Dunărea Călărași, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dunărea - CFR este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Cele două echipe traversează stări de spirit diferite după debutul de sezon. Dacă Dunărea încă sărbătorește victoria surprinzătoare obținută pe terenul celor de la Viitorul, scor 1-0, CFR Cluj a intrat, subit, în criză. Ardelenii au câștigat Supercupa cu Craiova, însă apoi ceva s-a dereglat. Elevii lui Iordănescu Jr. s-au împiedicat de FC Botoșani în etapa 1, iar apoi, în turul 2 preliminar din UEFA Champions League, campioana României a fost sub orice critică în meciul cu Malmo.

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO. CFR nu numai că a pierdut meciul cu suedezii, însă a făcut-o într-un mod lamentabil. Elevii lui Edi Iordănescu nu au aflat nici măcar unde e poarta lui Malmo FF. Timp de 94 de minute, CFR nu a tras nici măcar un șut pe spațiul porții adverse.

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Teoretic, lucrurile ar trebui să se schimbe la meciul de sâmbătă. Dunărea, deși a învins la Ovidiu, a prestat un joc ultra-defensiv care ar putea fi citit de CFR. Clujenii au forța necesară de a învinge la Călărași, acolo unde nu a mai învins nimeni de 23 de meciuri.

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Va fi prima întâlnirea din istorie între cele două formații. Echipa lui Dan Alexa va căuta să își facă un debut cu dreptul pe teren propriu, în timp ce clujenii vor pregăti încă de acum meciul cu Malmo de săptămâna viitoare, acolo unde au de întors un deficit de un gol.

Dunărea Călărași - CFR Cluj LIVE VIDEO. La casele de pariuri, CFR Cluj e favorită, însă nu chiar așa de clară cum ar fi trebuit, conform diferenței uriașe de valoare. Ardelenii au cote de la 1,65 la 1,70 pentru succes, iar Călărașiul are 5,35-5,50. Remiza primește cota 3,45-3,70. Pentru acest meci recomandăm un ”2 solist”.

Anunțul săptămânii din Italia! Un titular al FCSB-ului, la o echipă legendară din Serie A. De ce îl poate vinde Gigi Bec... Biletul Zilei 25.07.2018! Căutăm noi win-uri cu meciurile de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x