După cinci ani, Dinamo revine în Europa! CSU Craiova, la prima participare din istorie! Peste ce adversari pot da echipele românești în Europa League

Dinamo București și CSU Craiova își vor afla, vineri, adversarii din preliminariile Europa League. Cu puțin noroc, echipele noastre ar putea avea culoar accesibil, însă pot da și peste nume uriașe din fotbalul mondial.

Astra Giurgiu și-a aflat deja adversara din Europa League, fosta campioană a României urmând să joace cu FC Zira, iar acum a venit rândul celor de la Dinamo și CSU Craiova să afle numele echipelor pe care le vor înfrunta în Europa.

TRASEU APROAPE IMPOSIBIL PENTRU VIITORUL ȘI FCSB ÎN CHAMPIONS LEAGUE

Mlada Boleslav, HJK Helsinki, Apollon Limassol, Dinamo Minsk sau Midtjylland ar fi adversarii ușori pentru Dinamo și CSU Craiova, dar există și variante care cu greu pot fi învinse.

AC Milan, Zenit, Everton, Marseille, Fenerbahce sau PSV sunt formațiile pe care ”câinii” și oltenii ar vrea din tot sufletul să le evite.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri