Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dupa Hoban, U l-a luat si pe Cristescu de la Brasov

Walter s-a miscat mai repede decat George Copos si l-a transferat pe capitanul Brasovului.

"U" Cluj a bifat al cincilea transfer al iernii. Dupa Galamaz, Bornescu, Hoban si Dorinel Popa, "sepcile rosii" l-au inregimentat si pe capitanul Brasovului, Marian Cristescu. Mijlocasul de 26 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea clujeana. Walter a profitat de faptul ca playmakerul a intrat la inceputul lui ianuarie in ultimele 6 luni de contract.

Conducerea clujenilor vrea sa-l aduca pe Cristescu sub comanda lui Badea inca din aceasta iarna, astfel ca va intra in negocieri cu FC Brasov. Cristescu este unul dintre cei mai constanti jucatori din Liga 1, fiind integralist in 16 din cele 17 etape ale turului. Si Rapid l-a dorit pe jucatorul "stegarilor" insa oferta lui "U" l-a convins pe acesta sa ramana in Ardeal. "Ne-am inteles si cu Marian Cristescu. Vom vedea daca va juca pentru noi inca din aceasta iarna", a spus un oficial al clubului clujean.

Jucatorul a explicat de ce a ales Universitatea. "Am primit o oferta de nerefuzat. Cei de la U m-au dorit foarte mult, e un proiect foarte serios acolo. Ramane de vazut daca U si Brasov se vor intelege acum. Daca nu, eu sunt jucator profesionist si voi da totul pentru Brasov, pana la vara", a spus Cristescu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Recomandari