Antena Căutare

Dupa opt zile, suporterii rapidisti au anuntat ca ies din greva foamei

Liga Suporterilor Rapidisti a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, ca fanii aflat in greva foamei pe stadionul Giulesti au renuntat la protest

19 fani. 8 zile. Greva foamei! Asa au reactionat "visinii" in momentul in care echipa lor a cazut prada deciziilor sefilor fotbalului romanesc. Pe 7 august, Liga Suporterilor Rapidisti anunta ca mai multi simpatizanti ai giulestenilor vor renunta la hrana pana cand Mircea Sandu si Mitica Dragomir isi vor da demisiile.

Dupa o saptamana si o zi, timp in care nimic nu s-a schimbat in organigrama LPF si FRF, cei 19 suporteri au ajuns la capatul puterilor si au oprit protestul. Chiar daca nu si-au atins scopul, fanii sunt multumiti ca un cap a cazut dupa actiunea lor. Dumitru Costin, presedintele AFAN si cel care a propus barajul Rapid-Chiajna, si-a anuntat demisia din Comitetul Executiv.

"In aceasta noapte, 15.08.2013, Noi,cei 19 grevisti aflati pe gazonul din Giulesti am luat decizia de a inceta protestul, respectiv Greva Foamei! Aceasta masura a fost luata dupa ce in urma discutiilor avute s-a ajuns la concluzia ca durerile fizice, starea psihica precum si nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei in care ne angajaseram! Un obiectiv a fost atins, si anume de a trage la raspundere pe unul din capii responsabili de aceste mascarade la care am fost obligati sa participam! Intr-adevar, este un peste mic, dar totusi reprezinta o mare victorie in conditiile in care zeci de mii de oameni au protestat in ultimii ani si nu s -a luat nici o masura", se arata in postarea suporterilor rapidisti.

Bute vrea sa inceapa anul in forta! Meciul cu Pascal va avea loc pe 18 ianuarie 2014... Au si sarbii problemele lor! Federatia si echipele Partizan si Steaua Rosie, anchetate de autoritati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x