Antena Căutare

După un chin îndelungat, Mihai Neșu a luat o decizie importantă. Cum i se va schimba viața fostului fotbalist

Mihai Neșu a fost încercat, în nenumărate rânduri, de viața. După ce a rămas paralizat, în urma nefericitului accident, soția l-a părăsit, iar necazurile au culminat cu moarte părinților săi.

Mihai Neșu a fost încercat, în nenumărate rânduri, de viață. După ce a rămas paralizat, în urma nefericitului accident, soția l-a părăsit, iar necazurile au culminat cu moarte părinților săi.

Deși a trecut prin momente greu de îndurat, acesta crede cu tărie că toate întâmplările nefericite nu au făcut decât să îl apropie mai mult de Dumnezeu. Din acest motiv, a hotărât să se boteze ortodox.

Asta a fost dorința mea cea mai mare, să fiu fotbalist. Și a doua, să am foarte mulți bani. Ce să fac cu ei, nu știu, că nu mi-am dat seama nici acum. La doi ani și jumătate după accident, m-am hotărât să mă botez ortodox. Nu pot să știu de ce mi s-a întâmplat mie asta exact, dar pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat. Nu doar așa ce voiam să par.

Poate înainte am făcut prea puține lucruri bune și atunci prin accident, chiar dacă la prima vedere lumea o vede ca pe o tragedie, ca pe un blestem, ea se poate transforma printr-o binecuvântare", a declarat fostul fotbalist, într-un interviu acordat unui post de televiziune.

Lucruri inedite despre MARELE Muhammad Ali! A urât fiecare antrenament, a fost închis, dar nu a cedat niciodată!... Fata lui Muhammad Ali a publicat ultima fotografie cu tatăl său. Printre lacrimi, a scris un ultim mesaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x