Antena Căutare

Fata lui Muhammad Ali a publicat ultima fotografie cu tatăl său. Printre lacrimi, a scris un ultim mesaj

Hana, fata lui Muhamad Ali a postat ultima fotografie pe care i-a făcut-o fostulului mare pugilist.

Hana, fata lui Muhamad Ali a postat ultima fotografie pe care i-a făcut-o fostulului mare pugilist. Hana Ali, este unul dintre cei nouă copii pe care sportivul i-a avut.

De când tatăl său a încetat din viaţă, tânăra îndurerată a publicat mai multe fotografii cu acesta. Ea a povestit cum dispariţia tatălui său , Muhammad Ali, la 74 de ani, a reuşit să reunească marea lor familie.

Alături de fotografia încărcată pe Twitter, ea a postat şi un mesaj: "Ultima poză cu tatăl meu frumos, spunându-i că îl iubesc".

Aproape 15.000 de persoane sunt aşteptate, vineri, să participe la ceremonia funerară a fostului boxer, în Louisville, Kentucky

Actorul american Will Smith și fostul campion mondial de box Lennox Lewis vor purta împreună cu alte șase persoane sicriul lui Muhammad Ali.

Will Smith a jucat rolul lui Muhammad Ali în filmul lui Michael Mann 'Ali', apărut în anul 2000, rămânând de atunci un apropiat al legendarului pugilist decedat vinerea trecută.

Născut în Marea Britanie, Lennox Lewis este considerat unul dintre cei mai mari boxeri din ultimii 25 de ani, cucerind mai multe titluri mondiale în anii '90 și 2000.

După un chin îndelungat, Mihai Neșu a luat o decizie importantă. Cum i se va schimba viața fostului fotbalist... 10 iunie 1996 - 10 iunie 2016! 20 de ani de la golul care îngenunchea Generaţia de Aur: "Meciul acela a pus punct c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x