Căutare Live

Edinson Cavani: "A fost penalty"

Atacantul uruguayan a explicat iesirea de la mijlocul primei reprize prin aceea ca a fost contrariat de faptul ca arbitrul nu a acordat penalty la o faza atat de clara.

Edinson Cavani a devenit miercuri seara nu doar cosmarul Stelei ci si al nationalei Romaniei, dupa ce a deschis scorul pentru Uruguay in minutul al doilea.

La interviul de dupa meci, jucatorul lui Napoli a aparut fara instinctul de killer, pe care l-a lasat la vestiar.

Mai intai, Cavani a tinut sa-l remarce pe Torje, apoi s-a scuzat pentru iesirea din prima repriza, cand a tipat la Viktor Kassai arbitrul ce nu a acordat penalty la faultul lui Tatarusanu.

"A fost un meci amical, dar acolo a fost o faza foarte clara, de aceea m-am suparat. Nu ar fi trebuit. Oricum rezultatul e unul echitabil, noi am controlat prima repriza, ei pe cea de-a doua" a spus Cavani, cel ce a primit un cadou special din Maramures din partea Florianei Iacob, reportera de la GSP TV.

Foto: Intact Images / EPA

FOTO! Suporterii de pe Natonal Arena au scandat impotriva conducerii fotbalului romanesc... Japonia, invinsa de Uzbekistan...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri