Antena Căutare

Egal de senzatie intre Chelsea si Manchester United

Diavolii rosii au revenit de la 0-3 pe Stamford Bridge si au reusit sa obtina in extremis un punct, care insa nu ii ajuta sa redevina colideri.

Chelsea a avut o prima ora incredibila in fata lui Manchester United, astfel ca in minutul 50, echipa antrenata de Andre Villas Boas conducea cu 3-0. Evans si-a marcat in proprie poarta, Mata a dublat avantajul in debutul reprizei secunde, pentru ca 6 minute mai tarziu David Luiz sa marcheze al treilea gol.

Insa Manchester United nu s-a predat si a redus repede din handicap prin doua penalty-uri transformate de Wayne Rooney. Iar cu 6 minute inainte de fluierul final, Chicharito Hernandez a reusit golul egalizator, aducand un punct pentru oaspeti.

Acestia raman pe locul doi in clasament, la doua lungimi in spatele rivalilor de la Manchester City. Intr-o alta partida desfasurata duminica, Newcastle a invins cu 2-1 pe Aston Villa.

Foto: Intact Images / EPA

Steaua - Kuban Krasnodar 3-0 / Victorie de moral pentru Ilie Stan... Mali s-a calificat in semifinalele Cupei Africii pe Natiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x