Antena Căutare

EHF: Cristina Neagu, jucătoarea lunii februarie

Handbalista Cristina Neagu, de la CSM Bucureşti, a fost aleasă jucătoarea lunii februarie în urma anchetei EHF. La masculin, câştigător este Hugo Descat (Montpellier).

Cu Cristina Neagu pe teren, CSM Bucureşti a câştigat în februarie trei meciuri în Liga Campionilor. Neagu a marcat 36 de goluri.

“Primesc acest premiu a treia oară şi din nou sunt onorată. Februarie a început ca o lună bună pentru noi, dar performanţele mele nu ar fi fost atât de mari fără ajutorul echipei”, a declarat Neagu.

Mai erau nominalizate pentru premiul de jucătoarea lunii februarie Jovanka Radicevic (Muntenegru, Buducnost), Estavana Polman (Olanda, Edbjerg), Helene Fauske (Norvegia, Herning-Ikast) şi Ana Gros (Slovenia, Brest Bretagne).

Sursa : news.ro

Cursele de ciclism Milano-San Remo şi Tirreno-Adriatico au fost anulate din cauza coronavirusului... Întâlnirea României cu Italia, din Fed Cup, va avea loc la Cluj-Napoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x