Antena Căutare

Elena Hagi, mesaj superb pentru Ianis Hagi de ziua lui. Ce imagini a publicat soția fotbalistului: „Avem doar o viață...”

Ianis Hagi a împlinit 26 de ani iar soția sa i-a făcut o urare emoționantă. De ziua lui, Ianis Hagi a marcat un gol impresionant.

Galerie
Ianis Hagi a împlinit 26 de ani | Profimedia

Elena Hagi a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini cu soțul ei care a împlinit 26 de ani.

„Cel mai bun prieten, iubit, partener de viață. Și norocul de a le găsi pe toate într-o singură persoană. Avem doar o viață și sunt atât de recunoscătoare că te-am întâlnit în a mea. La mulți ani, soțule!”, a transmis Elena Hagi pe contul ei de Instagram.

Citește și: Biletele la România – Kosovo sunt SOLD OUT. Anunțul oficial făcut de FRF. Meciul se vede LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ianis Hagi a împlinit 26 de ani

Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu se numără printre cei care i-au făcut urări lui Ianis, colegul lor de la Națională. Și Kira Hagi i-a urat „La mulți ani” fratelui său în mediul online.

Citește și: Momentul adorabil cu Ianis Hagi și un mic suporter în timp ce se joacă pe teren, la meciul România - Lituania | VIDEO

De ziua lui, Ianis Hagi a marcat un gol impresionant.

Ianis Hagi a jucat în meciul Rangers B – Stenhousemuir 4-1 şi a reuşit să înscrie, direct din corner, în prelungirile partidei, în minutul 92, potrivit as.ro.

„Ianis a fost lăsat în afara lotului de Europa League şi nu va putea juca împotriva FCSB, joi seară. Acesta este motivul pentru care a ajuns din nou la echipa a doua. Totuşi, antrenorul Philippe Clement are încă planuri cu Ianis.

Hagi este cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă în meciul cu Stenhousemuir, din SPFL Trust Trophy. El a marcat al patrulea gol al serii şi a făcut-o direct din corner. Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, a urmărit chiar din tribună reuşita lui Ianis”, au notat cei de la thescottishsun.co.uk.

Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit religios pe data de 14 iulie 2024, iar evenimentul a fost unul grandios, exact așa cum cei doi miri și-au dorit.

Partenera fotbalistului român a făcut senzație cu rochia de mireasă. Aceasta a ales o ținută stil sirenă care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special silueta de invidiat și bustul generos. De altfel, Elena Tănase a optat pentru un machiaj discret și elegant.

Nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. În prima parte a zilei, tânărul a îmbrăcat un costum alb, urmând să-l schimbe cu unul negru înainte de petrecere. Marele eveniment a avut loc pe Domeniul Știrbey, iar nume mari din lumea sportului au fost prezente.

Clasamentul WTA. Cine este jucătoarea de tenis din România cel mai bine clasată. Ce loc ocupă Simona Halep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x