Antena Căutare

Momentul adorabil cu Ianis Hagi și un mic suporter în timp ce se joacă pe teren, la meciul România - Lituania | VIDEO

Ianis Hagi a fost filmat în timp ce se juca cu un băiețel pe teren la meciul România - Lituania. Imaginile au fost publicate pe pagina oficială a echipei naționale de fotbal și au stârnit reacții.

Galerie
Ianis Hagi a fost filmat în timp ce se juca cu un băiețel pe teren la meciul România - Lituania | Capturi Youtube

Generația de suflet continuă să fie în atenția suporterilor, iar imaginile cu echipa națională de fotbal a României se viralizează rapid. După ce au făcut performanță la Euro 2024, tricolorii continuă „lupta” în Nations League. Echipa națională a reușit o victorie categorică împotriva Lituaniei, dar ecourile meciului se văd și la câteva zile după.

Astfel, pe pagina oficială de Facebook a apărut un videoclip adorabil care îl are în plin plan pe Ianis Hagi în timp ce se joacă un mic suporter pe teren. Imaginile au stârnit reacțiile internauților și au fost distribuite de zeci de utilizatori, în doar câteva ore.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, la ședința foto dinainte de nuntă. Despre ce sumă este vorba

Ianis Hagi, filmat în timp ce se joacă cu un băiețel pe teren la meciul România - Lituania. Internauții au reacționat imediat

Articolul continuă după reclamă

Dacă în copilărie Ianis Hagi era chiar el cel care pășea pe terenul de fotbal jucându-se cu tatăl lui sau cu colegii lui de echipă, roata s-a întors. Cu o carieră în plină ascensiune, a venit rândul tânărului să petreacă timp cu micii fani.

Astfel, pe pagina oficială a Echipei naționale de fotbal a României au fost publicat un videoclip emoțioant. În imagini se poate vedea cum Ianis Hagi se joacă cu un băiețel, îmbrăcat în echipamentul tricolorilor.

Cei doi apar pe teren ținându-se de mână, iar apoi încep un scurt schimb de mingii. Micuțul este foarte determinat să îl dribleze pe fotbalist și nu se lasă pâmă nu nimerește în poartă.

Chiar dacă prima dată nimerește bara, el nu se lăsa și mai face o încercare moment în care Ianis Hagi se „aruncă” pe balon, dar mingea ajunge în poartă. Tot stadionul a aplaudat și a strigat când micuțul suporter dă gol.

Ulterior, fiul lui Gică Hagi se așează la nivelul copilului pentru a purta o scurtă conversație, apoi cei doi se îmbrățișează îndelung.

În mai puțin de o zi de când a fost publicat, videoclipul emoționant a strâns peste 100 de mii de vizualizări și zeci de comentarii și distribuiri. Internauții au fost impresionați de gestul lui Ianis și l-au lăudat în comentarii.

„Fără Ianis in primul 11 suntem mâncați... nu știu sa aprecieze valoarea lui...”, a ținut să precizeze un fan.

„Se vede educația lui Ianis... Bravo”, a mai remarcat cineva.

„Are Hagi 2 copiii frumoși și educați. Are cu ce se mândri. Felicitări!”, a scris un alt suporter.

„Ce bară frumoasă! In altă ordine de idei felicitări echipei naționale pentru mentalitate și dăruire!din suflet, bravo!”, a scris un alt utilizator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi la cununia religioasă a nepotului lor. Cum au fost surprinși părinții Marilenei Hagi

Discursul lui Mircea Lucescu din vestiar după prima victorie a tricolorilor din Nations League

Kosovo – România 0-3 a fost în direct Antena 1 şi în AntenaPLAY. Discursul lui Mircea Lucescu a apărut pe contul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal. Jucătorii naţionalei erau extrem de fericiţi şi au aplaudat frenetic după discursul lui Lucescu.

„Băi, băieţi,

Vă îmbrăţişez pe toţi cu drag. Aţi făcut o treabă extraordinară, aţi arătat ca o echipă care ştie ce vrea.

Aţi gândit şi aţi controlat jocul aşa cum a trebuit”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x