Antena Căutare

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă joi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă joi, în calificările China Smash 2024!

Galerie
Eduard Ionescu, în timpul unui meci | Profimedia Images

Pe lângă Ovidiu Ionescu, Bernadette Szocs şi Eliza Samara, România este reprezentată la turneul de la Beijing de alţi cinci sportivi prezenţi în preliminarii.

Este vorba despre Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia, Andreea Dragomam, Adina Diaconu şi Eduard Ionescu. Ultimul e şi primul care va intra în turul 1. La ora 07:10 (ora României), el îl va întâlni pe Deni Kozul.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă joi, în calificările China Smash 2024

Elena Zaharia va debuta şi ea la China Smash 2024 tot joi, de la ora 14:45. Sportiva noastră se va duela cu Ivana Malobabic. Restul jucătorilor vor lua startul în calificări vineri.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, în primul tur preliminar, Ioana Sîngeorzan va juca împotriva lui Park Gahyeon, în timp ce Andreea Dragoman – Izabela Lupulesku e un alt duel din prima manşă. Adina Diaconu, favorită 2 în calificări, va intra direct în turul 2, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Brianna Burgus şi Barbora Balazova.

Bernadette Szocs poate câştiga o avere la China Smash 2024

Prezenţa în turul 1 la China Smash 2024 este recompensată cu 5.000 de dolari. Turul 2 aduce 11.000 de dolari, în timp ce accederea în optimi vine cu un CEC de 14.000 de dolari.

Dacă va ajunge în sferturile de finală, Bernadette va pune mâna pe 20.000 de dolari, iar, mai departe, cifrele devin şi mai atrăgătoare, 40.000 de dolari pentru semifinale, 60.000 de dolari pentru finală şi 100.000 de dolari pentru campioni.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Sursă: as.ro

(P) Ce urmează pentru naționala României după startul excelent din Liga Națiunilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x