Antena Căutare

Eliminare cu "cantec" pentru Hanescu la Wimbledon

Eliminare cu cantec a lui Victor Hanescu din cadrul turneul de la Wimbledon! Favoritul numarul 31 al turneului de Grand Slam de pe iarba, romanul s-a retras in setul decisiv al meciului cu germanul Daniel Brands, in turul al treilea al competitiei, la scorul de 7-6(7), 7-6(3), 6-7(7), 3-6, 0-3, dupa ce a scuipat si a injurat cativa suporteri din tribunele de pe arena 18, arena pe care Isner si Mahut au intrat in istorie.


Imaginile TV l-au aratat pe Hanescu care scuipa inspre mai multi fani, la inceputul setului decisiv, dupa ce românul a fost victima unor injurii venite dinspre tribună. In urma acestui incident, sportivul in varsta de 28 de ani a parasit terenul de joc la scorul de 3-0 pentru Brands.

Seful arbitrilor de la Wimbledon, Andrew Jarrett, a solicitat o inregistrare a incidentului pentru a vedea daca se va lua vreo masura disciplinara impotriva lui Hanescu, care a renuntat efectiv la turneul londonez.

"In ultimul set am vazut ca are probleme la picior si incepea sa devina nervos si din ce mai infuriat pe public, asta pentru ca era huiduit de cineva din public. Eu nu am auzit cand a injurat. Cred ca a facut intentionat greseli de picior si duble greseli. Apoi a venit si mi-a strans mana la fileu. L-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a zis ca e accidentat si trebuie sa se retraga. Nu l-am mai vazut dupa ce a parasit arena. Nu se intampla prea des ca un jucator sa se enerveze atat de rau. Nu a fost politicos din partea lui sa reactioneze asa, dar aceasta a fost decizia lui", a declarat dupa meci Daniel Brands.

Potrivit regulamentului Grand Slam-urilor, orice act considerat a fi "flagrant si deosebit de daunator succesului turneului" poate fi judecat ca o "infractiune majora de comportament agravant". In cazul in care va fi vinovat, amenda maxima pe care o poate primi Hanescu este de 10.000 de dolari.

Cupa Mondiala/ Astazi incep optimile de finala: Uruguay- Coreea de Sud si SUA - Ghana... Prima intalnire dintre Dani Otil si RedBull Romaniacs 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x