Antena Căutare

Prima intalnire dintre Dani Otil si RedBull Romaniacs 2010

Asa cum va anuntam in urma cu cateva zile, Dani Otil participa incepand cu acest sfarsit de saptamana la cea mai grea cursa de hard enduro din lume, RedBull Romaniacs. Nu, nu este o titulatura pompoasa, cursa este recunoscuta la nivel international ca fiind cea mai grea.

Vineri, 25 Iunie, Sibiul a frematat sub zgomotul motoarelor turate de sportivii enduro inscrisi in cursa RedBull Romaniacs. Veniti sa testeze Prolog-ul, care se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase momente ale evenimentului, intrucat organizatorii folosesc de la an la an obstacole din ce in ce mai dificile, sportivii au oferit publicului venit sa-i urmareasca, momente pline de adrenalina. Din nefericire, aceasta zi preliminara evenimentului nu s-a lasat fara incidente, unul dintre sportivi accidentandu-se usor, fiind necesara interventia serviciului medical de urgenta.

Desigur, Dani nu s-a lasat mai prejos si s-a aventurat si el, calare pe motocicleta sa KTM, printre busteni, cauciucuri, bucati de stanca, rampe abrupte si alte obstacole, trecand cu succes chiar si portiunile dificile ale traseului Prolog, preliminar cursei de enduro.

Calificarile pentru Prolog incep Sambata, 26 iunie, la ora 9:00, pe bulevardul Coposu din Sibiu. Urmand ca cei mai buni 16 raceri sa lupte pentru pozitiile de plecare in cursa incepand cu ora 14:00.

Dani, noi iti tinem pumnii!

Foto: Mihai Stetcu

Eliminare cu "cantec" pentru Hanescu la Wimbledon... VIDEO Argentina - Mexic 3-1/ Sud-americanii intalnesc nemtii in "sferturi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x