Antena Căutare

Emil Sandoi si-a reziliat contractul cu FRF! Bogdan Stelea, favorit sa preia nationala de tineret

In urma unei discutii avute cu Mircea Sandu, Emil Sandoi a decis sa paraseasca echipa nationala de tineret. Cele mai mari sanse de a prelua nationala Under 21 le are Bogdan Stelea

Dupa sapte ani petrecuti la carma reprezentativei de tineret, Emil Sandoi a decis sa inceteze colaborarea cu Federatia Romana de Fotbal. In toata aceasta perioada, antrenorul nu a reusit sa califice echipa Under 21 la niciun turneu final, ratand, pe rand, prezenta la Campionatele Europene din 2007, 2009, 2011, 2013.

"Ma gandeam de mai multa vreme sa renunt. Am nevoie de o schimbare, de o noua provocare. Voi lua o mica pauza sa-mi clarific gandurile si sa ma decid asupra viitorului", a declarat, conform Radio GSP, Emil Sandoi.

Favorit sa preia functia lasata libera de Emil Sandoi este Bogdan Stelea, ultima data "principal" la Astra, in 2012. "Arnold" a fost secundul echipei nationale intre 2009 si 2011.

VIDEO: Executia pe care nu vrea sa si-o mai aminteasca! Momentul de ratacire al unui fundas din Peru... Lacrimile lui Oscar! Pistorius a fost acuzat oficial de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x