Antena Căutare

TAS A DAT VERDICTUL! VIITORUL A RĂMAS CAMPIOANA ROMÂNIEI

Judecătorii de la TAS au decis că Viitorul Constanța a câștigat corect campionatul în România și au menținut decizia LPF și FRF! Astfel, trupa lui Hagi rămâne cu titlul câștigat în sezonul 2016/2017.

"După o lună și jumătate avem și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem șampania", a fost prima reacție a lui Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului, la TV Sport ro.

FRF a confirmat că Viitorul rămâne campioană: "Astăzi, 13 iulie, Tribunalul Sportiv de la Lausanne s-a pronunțat în privința câștigătoarei Ligii 1 în sezonul 2016-2017. TAS a decis că FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017".

Miercuri, 12 iulie, specialiştii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au încheiat audierile în cazul campioanei României, iar joi, pe 13, urmează să fie anunțată decizia. Avocaţii celor de la FCSB au intrat primii, urmaţi apoi de apărătorii LPF, FRF, pentru ca şedinţa să se închidă cu Viitorul.

  • Viitorul a primit titlul din partea LPF şi FRF, însă FCSB consideră că ea trebuie să fie marea câştigătoare a sezonului trecut.

UPDATE: Decizia a fost luată! În câteva momente, documentele de înștiințare vor ajunge la toate părțile implicate în proces și, mai apoi, vor fi făcute publice!

EMOȚII MARI ÎNAINTE DE DECIZIE

Dacă e să fie o decizie dată pe emoție, atunci Viitorul va rămâne campioană, așa mi-au zis avocații. În schimb, dacă va fi o decizie pe lege, pe regulament și pe dreptate, atunci Steaua e campioana României”, a spus Becali, imediat după ce a discutat cu oamenii care i-au reprezentat pe steliști la TAS.

Joi, până la prânz, urmează să se anunțe decizia!

Cristian Bivolaru, oficialul celor de la Viitorul, este optimist: "Eu cred că vom câştiga şi titlul va rămâne la Viitorul. Decizia va fi dată de TAS joi".

Surprinzător, optimismul e la cote la fel de înalte şi în tabăra steliştilor. "Sunt optimist, au fost audieri lungi, s-au ascultat toate părerile. Vom vedea acum ce vor decide judecătorii", a spus Valeriu Argăseală.

"LA FOTBAL E RĂZBOI, NU E FAMILIE"

Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, e conştient că Hagi e supărat, dar spune că în fotbalul nu e loc de familie.

"Ce am făcut aşa rău? Vreau doar să se afle adevărul. Dacă ei sunt campioni, atunci îl sun pe Hagi şi îl felicit. Aici e vorba de bani, nici nu mă interesează trofeul, îl pot ţine ei. Dar mă interesează adevărul şi, mai mul, mă interesează culoarul de la tragerea la sorţi", a spus Becali.

PROCES CU LPF ŞI FRF

De cealaltă parte, dacă vor pierde titlul, oficialii Viitorului au anunţat că FRF şi LPF vor plăti scump pentru eroarea comisă. "Dacă TAS întoarce totul, atunci cei care ne-au dat campionatul nu mai au ce să caute în fotbal", a spus Cristian Bivolaru.

FCSB și VIITORUL și-au aflat posibilii adversari din Liga Campionilor! Meciuri INFERNALE pentru echipele românești... După cinci ani, Dinamo revine în Europa! CSU Craiova, la prima participare din istorie! Peste ce adversari pot da echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x