Antena Căutare

Messi și compania, din nou în impas după anunțul oficial al clubului. FC Barcelona rămâne fără antrenor!

Lovitură în fotbalul spaniol. După ce a reușit să cucerească un nou campionat în La Liga, dar a ratat câștigarea Champions League și a Cupei Regelui, Ernesto Valverde nu va mai fi antrenorul catalanilor

Lovitură în fotbalul spaniol. După ce a reușit să cucerească un nou campionat în La Liga, dar a ratat câștigarea Champions League și a Cupei Regelui, Ernesto Valverde nu va mai fi antrenorul catalanilor.

”Urmează o şedinţă în cadrul clubului la care va participa şi Valverde. I se va comunica faptul că nu va rămâne. Noul antrenor al echipei va fi Roberto Martinez” a explicat jurnalistul Jota Jordi, un apropiat al clubului catalan, pentru El Chiringuito.

”El va sosi la Barcelona alături de Thierry Henry. Martinez se pliază pe filosofia Barcelonei. Iubeşte fotbalul de posesie, fotbalul lui Cruyff” a mai completat jurnalistul catalan.

Ernesto Valverde Tejedor (Viandar de la Vera, Cáceres, 9 februarie, din 1964), cunoscut sub numele de Txingurri (furnica), este un fost fotbalist și actual antrenor de fotbal spaniol al clubului FC Barcelona.

Coleg cu Zidane, Ronaldo, Raul sau Roberto Carlos. Un fost câștigător de Champions League, arestat pentru meciuri trucat... Sparta Praga se desparte de Chipciu. Rosicky: Alex a fost mereu un exemplu bun pentru jucătorii noştri tineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x