Antena Căutare

Eroii se reintorc acasa. Helmuth Duckadam si Cornel Dinu, externati in aceeasi zi

Vesti bune pentru microbisti! Eroul de la Sevilia si "Mister" au fost astazi externati. Dupa ce au impartit acelasi salon si au fost operati de acelasi medic, Helmuth Duckadam si Cornel Dinu au ales sa sustina si conferinta de presa de la plecare tot impreuna.

Cuminti si ascultatori, Helmuth Duckadam si Cornel Dinu nu l-au contrazis pe medicul care le-a salvat vietile. I-au multumit. Pentru asta si pentru ca i-a facut colegi de salon.

"M-a acceptat ca sef de camera eu fiind roman si el neamt ceea ce este unic in istorie. Eu ca un bun roman nu am facut ce au facut stramosii nostri. Nu am intors armele de doua ori si ne-am respectat si cand pe la patru si jumatate mai sarea o branula ma duceam dupa sora sau ii puneam branula la loc", a glumit Cornel Dinu.

Desi nu le-a fost deloc usor, amandoi au planuri mari. Dar si restrictii. "Viata mea se va schimba, n-as putea spune chiar in totalitate, dar cel putin 70 la suta se va schimba", a precizat Duckadam.

Pe 25 septembrie, Helmuth Duckadam a fost operat a patra oara pentru eliminarea unui anevrism la bratul drept. Cornel Dinu a fost internat pe 30 septembrie, dupa ce i s-a facut rau intrucat si-a neglijat tratamentul administrat dupa operatia de by-pass coronarian la care a fost supus in urma cu un an.

Victor Piturca mizeaza pe tineri in Turcia. Vezi echipa probabila!... Sydney, gazda Cupei Mondiale la rugby pentru gay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x