Antena Căutare

Victor Piturca mizeaza pe tineri in Turcia. Vezi echipa probabila!

Desi inclina sa joace din start cu Stancu in avanposturi, Piturca nu e hotarit pentru ca varful lui Orduspor n-a convins la antrenamentul decisiv de ieri.

Piturca are o confirmare din start: "Tata" e batut in cuie intre buturi, pe el s-a axat antrenamentul goalkeeperilor de ieri. La "rezerve", maiourile albastre, a evoluat Bornescu, Pantilimon pregatindu-se pe margine. Tamas a fost preferat lui Luchin ca fundas dreapta, Gabi evoluind in ultimele doua meciuri ca titular la WBA in aceasta pozitie. Selectionerul s-a decis, il prefera pe brasovean, cu experienta superioara in meciurile cu miza. In rest, Chiriches, Goian si Rat sunt certitudini.

Linia mediana: Steaua pentru Pintilii si Chipciu

Piti il prefera pe Pintilii linga Bourceanu, mergand pe doi oameni-cheie in angrenajul Stelei. Tocmai comunicarea dintre cei doi la liderul Ligii 1 il favorizeaza pe Pintilii in fata lui Lazar. Fostul gorjean a avut suturi puternice ieri la miuta, lovind o data si bara. Pentru cei ce sprijina ofensiva, Torje e clar, n-are concurent acum, dar surprizele mari ar putea fi Grozav si Chipciu. Ultimul l-ar tine pe veteranul si fostul capitan al "nationalei", Mutu, pe banca. Cei doi s-au implicat si ieri la "miuta", "petrolistul" a marcat si si-a creat alte oportunitati.

Mai multe detalii, in Gazeta Sporturilor

Control antidoping la Steaua: "Suntem drogati cu munca si antrenamente!"... Eroii se reintorc acasa. Helmuth Duckadam si Cornel Dinu, externati in aceeasi zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x