Antena Căutare

Esti pasionat de bile? Fa cunostinta cu snookerul romanesc

Snookerul atrage toate privirile la nivel mondial, dar in Romania abia implineste cinci ani. Federatia "sportului cu papion" asteapta cat mai multe persoane dornice sa descopere strategiile si munca din spatele campionilor de la televizor.

Federatia Romana de Snooker implineste cinci ani de activitate, iar munca depusa pentru promovarea "sportului cu papion", asa cum le place sa-si alinte meseria, incepe sa dea roade.

"Telul Federatiei este acela de a oferi un jucator in randul profesionistilor pe care ii vedem la televizor. Snookerul este un sport care promoveaza stapanirea de sine, tactica, strategia, munca si foarte mult respect pentru adversar, dar si pentru arbitru", a declarat Bogdan Gamalet, vicepresedintele FRSnooker.

Chiar daca multe lume are impresia ca joaca biliard, Dragos Cozmaciuc ne explica diferentele: "Poate multi vor fi dezamagiti, dar in Romania nu se joaca biliard. Biliard inseamna, de fapt, English Billiard si este strabunicul snookerului. 90% din ceea ce se joaca in cluburile de la noi din tara se cheama Pool: 8 Ball, 9 Ball si, mai nou, Bila 10", spune antrenorul federal.

Un spectator a fost muscat de un caine la FOTE... FOTO INEDIT! Asa arata pasaportul marelui Muhammad Ali (1974)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x