Antena Căutare

Europa League: Porto, Villarreal si Benfica, ca si calificate in semifinale

Porto, Villarreal si Benfica si-au asigurat in proportie de 99% biletele pentru semifinalele celei de-a doua competitii europene.

Pe Stadio da Luz Benfica a invins cu 4-1 pe olandezii de la PSV prin golurile reusite de Aimar, Salvio (2 goluri) si Saviola, respectiv Labyad, iar returul de pe Philips Stadium a devenit o simpla formalitate.

Undeva mai la nord, pe Dragao, FC Porto a calcat in picioare pe Spartak Moscova, invingand cu 5-1. Falcao a reusit o tripla, iar Varella si Maicon a completat dezastrul pentru moscoviti, care au reusit golul de onoare prin Kombarov.

Tot cu 5-1 s-a impus si Villarreal in fata lui Twente Enschede. Marchena a deschis scorul, Valero l-a dublat, pentru ca incepand cu finalul primei reprize sa isi intre in rol atacantii submarinului galben. Nilmar cu o dubla si Rossi au dus tabela de marcaj la 5-0, iar in ultimul minut de joc Janko a redus din handicap.

Daca titanii Benfica si Porto s-au calificat din prima mansa, surpriza Braga are sperante indreptatite sa faca acest lucru in retur. In intalnirea din Ucraina cu Dinamo Kiev, Iarmolenko a deschis scorul, dar autogolul lui Gusev le-a oferit portughezilor prima sansa la calificare.

Presa italiana matura pe jos cu Chivu: "Expirat! Este un dezastru de proportii biblice!"... CFR Cluj - Rapid 0-1 / Si-a revenit Spadacio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x