Antena Căutare

Europa League: Steaua - VfB Stuttgart/ Ros-albastrii, la un punct de primavara europeana

Steaua are nevoie de un singur punct in meciul din aceasta seara impotriva lui VfB Stuttgart pentru a-si asigura matematic prezenta in primavara europeana.

Elevii lui Reghecampf au sanse mari sa se califice, dar exista si o varianta horor, care i-ar putea scoate de tot din Europa.

Situatia cea mai dificila pentru trupa lui Reghecampf ar fi in cazul in care Steaua pierde cu Stuttgart si Copenhaga castiga la Molde. In aceste conditii, ros-albastrii ar fi obligati nu sa plece invinsi la Copenhaga, in ultima runda, pentru ca este lesne de inteles ca Stuttgart va castiga cu Molde, care va fi iesita complet din cursa.

"Mai avem nevoie de un punct pentru a reusi ceea ce ne-am propus, calificarea in primavara Ligii Europa, dar noi ne pregatim sa castigam cele trei puncte. E un moment bun, de care trebuie sa profitam. Faptul ca vom avea stadionul arhiplin, ca trecem printr-o perioada foarte buna, e normal sa ne dorim mai mult. Cel mai important este sa ne castigam meciul si sa ne calificam. Vom intalni o echipa mult mai buna decat in tur, sunt aceiasi jucatori, dar probabil vor aparea doi-trei jucatori care nu au evoluat la Stuttgart", a spus Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua

" Fata de meciul tur nu s-au scimbat prea multe si Steaua ramine in continuare o echipa foarte puternica si isi poate impune jocul. Steaua este o echipa de temut, care ne poate bate oricand, dar si noi o putem invinge. Nu stiu ce tactica va aborda Steaua, dar noi am venit sa ne facem jocul si sa luam cele trei puncte", a declarat Bruno Labbadia, antrenor VfB Stuttgart.

Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publica si siguranta suporterilor ce vor fi prezenti la meciul Steaua - VfB Stuttgart, intalnire considerata ca fiind cu un grad ridicat de risc.

ECHIPE PROBABILE:

Steaua: Tatarusanu - Szukala, Chiriches, Gardos - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tanase

Rezerve: Stanca - Filip, Martinovic, Parvulescu, Prepelita, M. Costea, Ad. Rocha
Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Vfb Stuttgart: Ulreich - Sakai, Rudiger, Rodriguez, Molinaro - Kvist - Harnik, Gentner, Kuzmanovic, Traore - Ibisevic

Rezerve: Ziegler - Rocker, Mamadou Bah, Boka, Holzhauser, Hajnal, Okazaki
Antrenor: Bruno Labadia

Meciul Steaua - VfB Stuttgart va fi arbitrat de o brigada din Grecia, cu Michael Koukoulakis la centru.

Clasament grupa E
1. Steaua Bucuresti 4 3 1 0 7 3 10 puncte
2. Stuttgart 4 1 2 1 4 4 5
3. København 4 1 1 2 2 4 4
4. Molde 4 1 0 3 4 6 3

Se disputa astazi: Steaua - Stuttgart/ Molde - FC Copenhaga

Ultima etapa: FC Copenhaga - Steaua/ Stuttgart - Molde

Liga Campionilor: Manchester City, eliminata din competitie. Vezi rezultatele si clasamentele grupelor!... Tehnicianul Rafael Benitez va antrena pe Chelsea Londra pana la finalul sezonului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x