Antena Căutare

Exclusiv! Horia Tecau, despre R. Lindstedt: "Asta nu mai rezista doi ani!"

Horia Tecau si Robert Lindstedt au castigat in turul 1 in fata perechii formate din Florin Mergea si Victor Anagnastopol. La final, Horia Tecau si-a permis o gluma rautacioasa la adresa partenerului de dublu.

Horia Tecau si Robert Lindstedt au muncit din greu pentru victoria in fata lui Florin Mergea si Victor Anagnastopol, dar la final rezultatul a fost cel care a contat, in cadrul Tiriac Nastase Trophy.

Relaxat si multumit, Horia Tecau a fost generos cu presa, recunoscand ca meciul ar fi trebuit castigat ceva mai usor, dar ca problemele de sanatate ale partenerului au fost cele care au franat si ingreunat evolutia pe terenul de zgura.

"Eram convins ca Florin Mergea va juca bine, il cunosc de ani de zile si stiu ca este un profesionist desavarsit", si-a laudat Horia Tecau adversarul.

Cat despre partenerul de echipa, Robert Lindstedt, Horia Tecau a facut mai degraba o gluma rautacioasa, decat una eleganta.

Intrebat unde se vad peste doi ani de zile, in clasamentul pe echipe ATP, Horia Tecau a replicat: "Credeti ca rezista asta (Robert) inca doi ani?!".

Foto: Atpworldtour.com

VIDEO! Record de asistenta feminina pe un stadion de fotbal... LPF: Florin Gardos a fost suspendat 10 etape...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x