Antena Căutare

Exclusiv! Lyon a venit la Cluj cu autocarul lui PSG

Organizatorii meciului Olimpia Cluj – Olympique Lyon, contand pentru saisprezecimile Ligii Campionilor la fotbal feminin, au avut proasta inspiratie sa trimita la aeroport pentru a astepta formatia franceza, un autocar cu numele CJ XX PSG.

In campionatul Frantei, Lyon imparte prima pozitie cu Paris Saint Germain si Toulouse, iar urmatoarea etapa programeaza duminica derby-ul dintre primele doua.

In timp ce baietii lui Remi Garde au un meci pe teren propriu cu Dinamo Zagreb in grupele Champions League, echipa feminina, condusa de Patrice Lair a sosit astazi la Cluj pentru a juca maine in saisprezecimi cu Olimpia din orasul de pe Somes.

Organizatorii romani par a nu fi la curent cu rivalitatea din Hexagon dintre parizieni si lyonezi. Altfel nu se explica de ce le-u pus la dispozitie fetelor de la Olympique Lyon un autocar cu numele CJ XX PSG (initialele de la Paris Saint Germain). Nu numai ca au calatorit cu vehiculul de la aeroport la hotel, dar si la meciul de maine vor ajunge cu acelasi mijloc de transport.

VIDEO! Gimnastele romance se antreneaza pe manele la Ploiesti... Ion Craciunescu va fi noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x