Antena Căutare

EXCLUSIV: Lyon e blestemata: doi accidentati grav intr-o singura zi

Dupa absentele lui Lisandro Lopez si Yoann Gourcuff din debutul sezonului, fosta campioana a Frantei nu va putea conta in urmatoarele luni nici pe Michel Bastos si Remi Vercoutre.

Lyon nu are liniste nici dupa victoria din Cupa Ligii impotriva lui Saint Etienne. In meciul contra echipei lui Nicolita Michel Bastos a suferit o leziune musculara si va lipsi cel putin 3 meciuri.

Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, Vercoutre s-a accidentat singur, acasa, pe modelul Canizares, sectionandu-si tendonul de la piciorul drept.

Cei doi accidentati se adauga unei lungi liste de indisponibili ce ii mai cuprinde pe Lisandro Lopez, Clement Grenier Anthony Lopes si Jeremy Pied. Pana acum 2 saptamani si Gourcuff a fost accidentat, insa fostul mijlocas de pe Chaban Delmas a revenit la meciul cu Nancy din campionat.

Accidentarile vin intr-o perioada foarte dificila pentru Lyon: trupa antrenata de Remi Garde e la 6 puncte de PSG si urmeaza sa joace pana pe 3 decembrie acasa cu rivalii de la Saint Etienne, la Sochaux, pe teren propriu cu Rennes, la Auxerre, apoi din nou acasa cu Toulouse. Intre aceste meciuri din campionat, ei vor primi vizitele celor de la Real Madrid si Ajax pe Gerland.

Foto: Intact Images \ EPA

Jucatorii Sagetii Navodari si-au acuzat adversarii de blat... Planul de redresare a Stelei: Iordanescu manager, Hagi antrenor, Ghencea stadion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x