Antena Căutare

Planul de redresare a Stelei: Iordanescu manager, Hagi antrenor, Ghencea stadion

Oamenii din jurul lui Gigi urmaresc reintoarcerea pe stadionul traditional, instalarea lui Puiu ca manager cu puteri depline si aducerea ca antrenor a lui Hagi sau a unui alt nume mare din istoria Stelei.

Prabusirea Stelei e aproape fara precedent, insa finalul lui 2011 poate aduce un proiect grandios. Oamenii importanti din club, dar si apropiatii si rudele lui Gigi Becali s-au saturat de incertitudinea de la echipa, dar si de umilintele din ultima vreme si ii vor propune acceptarea unui trio format dintr-un stadion si doua legende din istoria Stelei.

Revenirea in Ghencea, plus cuplul Iordanescu - Hagi care sa preia fraiele echipei e combinatia la care viseaza cei din jurul patronului si care asteapta ca Becali sa-si dea acceptul.

Citeste mai multe pe Gazeta Sporturilor

Foto: gsp.ro

EXCLUSIV: Lyon e blestemata: doi accidentati grav intr-o singura zi... FRF si-a batut joc de meciul organizat cu ocazia a 28 de ani de la victoria cu Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x