Antena Căutare

EXCLUSIV! Patritiu Abrudan: „Echipa nationala nu poate fi reconstruita”

Intr-o emisiune radiofonica, fostul arbitru i-a luat apararea lui Victor Piturca spunand ca nu el a ratat calificarea, dar a sustinut ca nu e de acord cu dorinta selectionerului de a reconstrui echipa.

Piturca in acest moment nu putea sa fie salvatore de la patria pentru a reface ceea ce s-a pierdut in meciurile cu Albania sau Belarus. Nimeni nu se astepta ca Albania sa ne faca probleme si uite ca ne-a facut" a spus Patritiu Abrudan, aruncand vina ratarii calificarii pe Razvan Lucescu.

Totusi, fostul arbitru nu e de acord cu ideea lui Victor Piturca de a reconstrui selectionata: „Echipa nationala nu se reconstruieste ci e alcatuita din cei mai in forma jucator la un moment dat. Selectionerul are putin timp la dispozitie pentru a face omogenizarea, asa ca nu poate forma o echipa ca la club, ci doar stabili anumite trasee pentru meciuri."

Foto: Intact Images

Ionut Badea: „Inaugurarea noului stadion e comparabila cu revenirea dupa bejenia de la Sibiu”... Open-ul Chinei: Horia Tecau si Robert Lindstedt au pierdut finala de dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x