Antena Căutare

Experimentezi și ratezi locul 1 în grupă! FCSB - Lugano 1-2. Echipa făcută de Gigi Becali, din nou pe lângă fotbal în Europa League

La fel ca în meciul precedent cu Viktoria Plzen, FCSB a făcut din nou experimente în Europa League și fotbalul a pedepsit-o. Echipa făcută de Nicolae Dică la îndemnul lui Gigi Becali a fost sub orice critică în ultimul meci din grupele Europa League cu Lugano și a pierdut locul 1 în dauna cehilor de la Plzen.

În urma unui meci în care a fost lipsită de orice orizont, FCSB a fost învinsă de modesta Lugano, scor 2-1, iar cei de la Plzen au profitat din plin. Cehii s-au impus lejer în Israel, scor 2-0 cu Hapoel Beer Sheva și au urcat pe locul 1 în Grupa G.

Golurile elvețienilor au fost marcate de Daprela (3) și Vecsei (32), în timp ce pentru FCSB a redus din diferență Gnohere (60).

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Enache, Larie, Bălașa, J.Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Fl. Tănase, De Amorim - F. Coman
Rezerve: Niță, Pintilii, L. Filip, Gnohere, Momcilovici, Man
Antrenor: Nicolae Dică

Lugano: Da Costa - Koff Yao, Golemic, Kovacic, Daprela - Milosavljevic, Piccinocchi, Vecsei - Culina, Bottani, Mariani
Rezerve: Kiassumbua, Bnou-Marzouk, Sabbatini, Rouiller, Guidotti, Mihajlovic, Mancione
Antrenor: Pierluigi Tami

Clasament final Grupa G:
1. Viktoria Plzen 12 (puncte)
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Locul 2 pentru FCSB în grupa înseamnă că va intra la urna a doua la tragerea la sorți a ”16-imilor” și va putea întâlni numai nume grele ca AC Milan, Arsenal, Lazio sau Villarreal! Mai mult, va disputa returul pe terenul adversarei.

Tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League va avea loc pe 11 decembrie la Nyon. Prima manşă din primăvara europeană se va disputa pe 15 februarie 2018, pentru ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu (22 februarie).

BREAKING NEWS! A fost acordat Balonul de Aur 2017! Cristiano Ronaldo l-a învins pe Lionel Messi și a ajuns la 5 trofee!... OFICIAL: UEFA a anunțat adversarii posibili ai FCSB-ului din primăvara Europa League! Coșmar după coșmar pentru trupa lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x