Antena Căutare

F1 2011 / Red Bull si McLaren au dominat antrenamentele de la Melbourne

Red Bull si McLaren au dominat primele doua sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu ale Australiei de la Melbourne, care se va desfasura duminica. Cele doua echipe si-au impartit victoriile in timpul testelor care au avut loc vineri dimineata.

Prima sesiune de antrenamente a fost castigata de australianul Mark Webber, cronometrat in 1:26:831, urmat de actualul campion mondial, germanul Sebastian Vettel, care a reusit un timp de 1:27:158. Podiumul a fost completat de spaniolul Fernando Alonso, de la Ferrari (1:27:749).

Urmatoarele locuri au fost ocupate de Nico Rosberg (Mercedes GP), Rubens Barrichello (Williams), Jenson Button (McLaren), Lewis Hamilton (McLaren); Michael Schumacher (Mercedes GP), Kamui Kaobayashi (Sauber) si Vitaly Petrov (Renault).

Cea de-a doua sesiune a fost dominata de cei doi piloti ai echipei McLaren Mercedes, Jenson Button si Lewis Hamilton, pilotii britanici fiind singurii care au coborat sub timpul de un minut si 26 de secunde.

Button, dublu castigator la Melbourne, a reusit sa parcurca un tur de pista in 1:25.854, in timp ce Hamilton a fost cronometrat in 1:25.986. Pozitia a treia a fost ocupata de Fernando Alonso.

Sebastian Vettel a incheiat sesiunea a douacu al patrulea timp, fiind urmat de coechipierul sau Mark Webeer si Michael Schumacher. Felipe Massa, Sergio Perez, Rubens Barrichello si Nico Rosberg au completat topul primilor 10.

Spaniolul Fernando Alonso a declarat ca rezultatele de vineri nu trebuie sa reprezinte un etalon si ca lupta pentru victorie in Australia ramane deschisa.

Aceste doua sesiuni de antrenamente nu au dezvaluit adevarata putere a echipelor. Red Bull a mers bine dimineata, iar apoi a fost randul celor de la McLaren, in timp ce noi si Mercedes am fost in acest mix", a declarat pilotul celor de la Ferrari.

Sursa: Antena3

Foto: Red Bull

Lucian Bute a revenit in Romania: „Magee a fost unul dintre cei mai buni adversari”... Tenis / Dulgheru continua la Miami. Niculescu si Halep out!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x