Căutare Live

F1: Adrian Sutil, condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare

Fostul pilot al celor de la Force India, Adrian Sutil, a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost vinovat de vatamare corporala de catre un tribunal din Munchen.

In 2011, dupa victoria obtinuta de Lewis Hamilton in Marele Premiu al Chinei, Sutil a participat la o petrecere organizata de britanic


In timpul petecerii, germanul l-a lovit cu o cupa sparta de sampanie pe Eric Lux, CEO al Genii Capital, companie care detina echipa de Formula 1 Lotus-Renault.

Afaceristul luxemburghez a facut plangere impotriva lui Sutil, iar pilotul german a fost gasit vinovat de "vatamare corporala grava" de catre un tribunal din Munchen.

In varsta de 29 de ani, Adrian Sutil a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare si va fi nevoit sa plateasca si o amenda de 200.000 de euro.

foto: EPA/ Intact Images

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Clerc, aproape de Atletico Madrid...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri