Antena Căutare

F1: Alonso a stabilit cel mai bun timp la antrenamentele pentru MP al Principatului Monaco

Spaniolul Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp din primele doua sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu al Principatului Monaco de duminica.



Actualul lider al clasamentului general, Sebastian Vettel (Red Bull), a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente, dar in a doua nu a reusit decat al cincilea timp, fiind depasit si de Janson Button (McLaren). Coechipierul germanului, Mark Webber, a avut ceva probleme la cutia de viteze in prima sesiune, dar acestea s-au rezolvat, iar australianul a venit al optulea, in spatele lui Felipe Massa (Ferrari) si Michael Schumacher (Mercedes), insa inaintea lui Adrian Sutil (Force India) si Nick Heidfeld (Renault ), cei ce au completat primele zece pozitii.

In ciuda succesului din antrenamente, Alonso este constient ca mai este mult pana la o eventuala victorie in cursa. „Sambata va fi o zi mult mai stresanta, pentru ca aici cea mai mica eroare poate duce la o penalizare majora. Trebuie insa sa incercam sa ne asumam si niste riscuri, altfel nu avem cum sa reducem diferenta fata de cei din fata noastra", a explicat ibericul.


Sursa: Jurnalul.ro

Foto: automodifiedesign.com

VIDEO! Pique: "Puyol se insoara daca Barcelona ia Liga Campionilor"... Sepp Blatter, anchetat de Comisia de Etica a FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x