Antena Căutare

F1: Heidfeld, preia volanul lui Kubica la Lotus Renault

Echipa Lotus Renault a anuntat in aceasta dimineata ca l-a angajat pe pilotul german Nick Heidfeld pentru a-l inlocui pe polonezul Robert Kubica, indisponibil mai multe luni dupa ce s-a ranit grav intr-un accident suferit in Italia.

"Echipa a avut doua saptamani dificile si a trebuit sa reactionam foarte rapid. I-am dat o sansa lui Nick la Jerez, saptamana trecuta, si ne-a impresionat. Este rapid, experimentat, foarte bun din punct de vedere tehnic, in ceea ce priveste feedback-ul si intelegerea masinii", a declarat directorul Lotus Renault, Eric Boullier.

Pilotul in varsta de 33 de ani a afirmat, intr-un comunicat, ca ar fi preferat sa revina in Formula 1 in alte circumstante.

"Insa sunt mandru ca am obtinut aceasta sansa. Totul s-a petrecut rapid. Am fost impresionat de ceea ce am vazut pana acum in privinta bazei de la Enstone si a implicarii membrilor echipei. Am apreciat testele de saptamana trecuta, de la Jerez, si m-am obisnuit cu echipa. Masina mi-a lasat o impresie buna. Sunt foarte motivat si nerabdator sa inceapa sezonul", a adaugat el.

Heidfeld a realizat sambata, cu monopostul Lotus Renault, cel mai bun timp al zilei a treia de teste de la Jerez. El va participa la noi teste, vineri, la Barcelona.

Sursa: Jurnalul National

Foto: benzinsider.com

Europa League: Porto se impune la Sevilla/ Leverkusen face scorul serii. Vezi rezultatele inregistrate in 16-imi!... Gaman si Barboianu, declarati liberi de contract!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x